Studio Bitterzoet > Voor Uitvaartbegeleiders

SPECIAAL VOOR UITVAARTBEGELEIDERS


"Graag ga ik met jou als uitvaartbegeleider de samenwerking aan om voor nabestaanden een rouwkaart te leveren zoals een rouwkaart moet zijn!
Persoonlijk, snel en van hoge kwaliteit."


Zo persoonlijk als een uitvaart mag en kan zijn, zo persoonlijk is ook de vormgeving en de inhoud van de rouwkaart. Daarnaast is het natuurlijk van groot belang dat de rouwkaarten zo snel mogelijk worden gedrukt en verzonden. Als uitvaartondernemer weet je dat als geen ander! Studio Bitterzoet biedt daarom naast een verfijnde, moderne rouwkaartencollectie ook een ontwerpservice én een snelle bezorging d.m.v. spoedbezorging en directe verzendservice.

 

Rouwkaarten collectie

Studio Bitterzoet biedt een moderne rouwkaartencollectie voor mannen, vrouwen en kinderen. Voor babies en jonge kinderen hebben wij een speciale geboorte-rouwkaartjes collectie. Kies een kaart, sla deze op in je eigen acount en vraag een proefdruk aan of bestel de oplage. Een uitgebreidde uitleg over de werkwijze vind je hier.

 

Bitterzoet Doosje met model rouwkaarten

Bij een gesprek met de familie is het natuurlijk heel fijn om een mooi setje met modelkaarten, papierstalen en voorbeeldenveloppen te hebben! Dit kan je heel eenvoudig zelf samenstellen door van bestaande collectiekaarten een proefdruk te bestellen. Je ontvangt dan eenmalig een setje papierstalen en envelopkleuren.

Wil je liever een door mij samengesteld presentatie doosje ontvangen met een selectie kaarten in verschillende formaten en papiersoorten? Dan stel ik graag een compleet 'Bitterzoet Doosje' voor je samen met daarin verschillende model-rouwkaarten op diverse formaten en papiersoorten aangevuld met verschillende accessoires zoals touwtjes, labels en enveloppen incl een pocketfold rouwkaart. Dit kan ik aanbieden tegen een minimale onkosten vergoeding van € 35,- incl. btw. Interesse of vragen? Neem dan even direct contact met mij op via info@studio-bitterzoet.nl.

Vraag een Bitterzoet Doosje aan >>

 

Uitvaartbegeleiders account

Heb je een eigen uitvaartonderneming? Vraag dan een speciaal uitvaartbegeleiders account aan!
Alle voordelen op een rij:
- nabestaanden kunnen onder directe begeleiding van jou en mij zélf de kaarten bestellen
- je kan dankzij de toegang die je hebt tot de klanten-accounts eenvoudig meekijken met het ontwerp van de klant en daarmee: kaartvoorstellen doen, aanpassingen doorvoeren en controleren
- ik kan als ontwerper ten alle tijden in het klantenaccount meekijken voor ontwerpservice of een technische check
- ik kan als ontwerper nieuwe ontwerpen-op-maat opslaan in het account van de klant die zowel jij als de familie kunnen inzien
- de familie heeft een eigen collectie welke zij zelf kunnen beheren
- de familie kan eenvoudig op een later tijdstip zelf een dankbetuiging maken in dezelfde stijl als de rouwkaart
- de familie kan zelf extra losse kaarten bijbestellen mocht dat nodig zijn
- je hoeft geen login gegevens van je eigen account met de familie te delen zodat je voorkomt dat ontwerpen van anderen zichtbaar worden
- klanten kunnen op factuur van de uitvaartonderneming bestellen zodat er niet per ideal betaald hoeft te worden
- de klant kan zelf een proefdruk aanvragen en krijgt deze dan met een stalensetje van papiersoorten en envelop-kleuren thuis toegestuurd met post
- de klant kan zelf een digitale proef downloaden en thuis afdrukken ter controle

Vraag een Uitvaartbegeleiders account aan >>

 

Inclusief gratis ontwerpservice

Kom je er niet helemaal uit met het ontwerp dan kijk ik graag even mee! Binnen jouw eigen account kan ik de kaart aanpassen en ontwerpverzoeken doorvoeren waarna je het weer samen met de familie kunt bekijken en eventueel laatste tekstaanpassingen kan doorvoeren. 

 

Rouwkaart-ontwerp op maat

Wenst de familie een geheel uniek of persoonlijk kaartonwerp? Dan is het ook mogelijk om door mij een rouwkaart op maat te laten ontwerpen. Vooraf bespreken we, n.a.v. het gesprek met de familie, de wensen en ideeën waarna ik met de kaartontwerp aan de slag ga. Dit kan zowel met behulp van de online editor als zonder, afhankelijk van wat de specifieke wensen zijn. Voor deze ontwerpservice vraag ik € 220,- incl. btw. Gemiddeld neemt het ontwerp een halve dag in beslag. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op de pagina Kaart-op-maat of neem direct contact met mij op via info@studio-bitterzoet.nl of per telefoon: 06-50288544.

 

Rouwverzending, proefdruk & digitale proef

Bij een bestelling kan er worden gekozen voor standaard pakket verzending, spoedverzending en directe verzending als rouwpost. Een handig overzicht van de verzendmogelijkheden voor rouwpost per besteldag vind je hier.

Voordat er een oplage wordt besteld raad ik, mits daar tijd voor is, altijd aan om een proefdruk te laten maken. Zo kan je de kaart goed beoordelen op kleur, papiersoort, tekst en lettergrootte. Is hier geen tijd meer voor dan kan er een gratis digitale proef worden gedownload die je thuis op kan afdrukken. Zo kan alsnog de grootte en tekst worden beoordeeld. Meer informatie lees je bij Proefdruk & Digitale proef