Studio Bitterzoet > Voor Uitvaartbegeleiders

SPECIAAL VOOR UITVAARTBEGELEIDERS


Zo persoonlijk als een uitvaart mag en kan zijn, zo persoonlijk is ook de vormgeving en de inhoud van de rouwkaart. Daarnaast is het natuurlijk van groot belang dat de rouwkaarten zo snel mogelijk worden gedrukt en verzonden. Als uitvaartondernemer weet je dat als geen ander! Studio Bitterzoet biedt daarom naast een verfijnde, moderne rouwkaartencollectie ook een ontwerpservice én een snelle bezorging d.m.v. spoedbezorging en directe verzendservice

 

Eigen collectie

Als uitvaartondernemer kan je bij Studio Bitterzoet een eigen account aanmaken waarbinnen je een eigen kaartencollectie aanmaakt en beheert. Dit geeft de mogelijkheid om samen met de familie aan een rouwkaart te werken en (evenetueel in meerdere varianten) te bewaren. Vanuit dit account kunnen proefdrukken direct worden aangevraagd en oplagen worden besteld. Hierbij kan worden gekozen voor spoedverzending en directe verzending als rouwpost. Lees hier meer over de bezorging en het aanvragen van een proefdruk.

 

Ontwerpservice

Kom je er niet helemaal uit met het ontwerp dan kijk ik graag even mee! Binnen jouw eigen account kan ik de kaart aanpassen en ontwerpverzoeken doorvoeren waarna je het weer samen met de familie kunt bekijken en eventueel laatste tekstaanpassingen kan doorvoeren. Voor deze ontwerpservice vraag ik € 50,- per uur excl. btw

 

Ontwerp op maat

Wenst de familie een geheel uniek of persoonlijk kaartonwerp? Dan is het ook mogelijk om door mij een rouwkaart op maat te laten ontwerpen. Vooraf bespreken we, n.a.v. het gesprek met de familie, de wensen en ideeën waarna ik met de kaartontwerp aan de slag ga. Dit kan zowel met behulp van de online editor als zonder, afhankelijk van wat de specifieke wensen zijn. Voor deze ontwerpservice vraag ik € 50,- per uur excl. btw. Gemiddeld neemt het ontwerp 2 tot 5 uur in beslag. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op de pagina Kaart-op-maat of neem direct contact met mij op via info@studio-bitterzoet.nl of per telefoon: 06-50288544.

 

Bitterzoet doosje

Bij een gesprek met de familie is het natuurlijk heel fijn om een pakketje met modelkaarten, papierstalen en voorbeeldenveloppen te hebben! Dit kan je heel eenvoudig zelf samenstellen door van bestaande collectiekaarten een proefdruk te bestellen. Je ontvangt dan eenmalig een setje papierstalen en envelopkleuren.

Wil je liever een door mij samengesteld doosje ontvangen met een selectie kaarten in verschillende formaten en papiersoorten? Neem dan even direct contact met mij op via info@studio-bitterzoet.nl voor de mogelijkheden.

Vraag een Bitterzoet doosje aan >>