Studio Bitterzoet > Verzending rouwdrukwerk

VERZENDING & BEZORGING ROUWKAARTEN


Bij Studio Bitterzoet begrijpen wij dat een snelle levering van rouwdrukwerk ontzettend belangrijk is! Daarom bieden wij verschillende leveropties voor rouwkaarten zoals directe verzendservice en de mogelijkheid om het drukwerk op te halen. Bekijk in deze tabel alle mogelijkheden per dagdeel en bijhorende detail informatie. Zo weten jullie precies waar je aan toe bent!

 

Verzending en bezorging van rouwdrukwerk

Directe rouwverzending
 
Pakket ontvangen
 
Zelf ophalen
 

 

 

 

Meer informatie met betrekking tot rouwverzending

 

Let op: bovenstaande tabel geeft de productietijden van onze drukkerij en de verwachtte verzendduur weer. Rouworders krijgen in onze drukkerij altijd voorrang en gaan zo snel mogelijk bij ons de deur uit. Helaas blijven we voor de verzending afhankelijk van de postbedrijven en zijn daarom niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging. Loopt de verzending onverhoopt toch vertraging op, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, wij zullen er alles aan doen om een passende oplossing te vinden.

 

Ik kijk graag even met je mee! 

Een bestelling rouwkaarten is vaak tijdsdruk gevoelig waardoor er meestal geen tijd is voor een proefdruk. Tegelijk is het juist bij een rouwkaart zo ontzettend belangrijk dat het allemaal klopt! Dat maakt onzeker... Voordat de bestelling wordt geplaatst kijk ik daarom als ontwerper graag even met je mee! Vaak zijn er kleine ontwerpdetails die nog doorgevoerd kunnen worden, kan ik de lettergrootte beoordelen en kan ik advies geven in formaat, papiersoort en envelopkeuze. Deze service is kosteloos.

Heb je een uitgebreidere ontwerpservice nodig zoals bijvoorbeekd een uniek kaartontwerp of fotobewerking? Kijk dan bij Kaart op maat voor meer informatie.

 

Levertijd proefdruk

Omdat een gedrukte kaart altijd anders is dan op het digitale scherm is mijn dringende advies, indien mogelijk, een proefdruk te laten maken voordat je de oplage besteld! Op maandag t/m vrijdag en zondag voor 18:00 uur besteld is binnen 1-2 werkdagen in huis.

Geen tijd voor een proefdruk? Download dan een digitale proef en print deze zelf af op 100%. Meer informatie over de proefdruk en digitale proef lees je bij Proefdruk

 

Directe rouwverzending combineren met Pakketverzending

Directe rouwverzending is de snelste en daarmee meest gekozen verzendwijze om de rouwkaarten naar alle familie, vrienden en kennisen te versturen. Daarnaast wil je als familie of nabestaanden natuurlijk ook graag zelf een aantal kaarten ontvangen. Allereest voor jezelf, maar mogelijk ook voor nabije vrienden en kennisen. In dat geval kan je Directe rouwverzending combineren met Pakketverzending. 

Plaats een bestelling voor de rouwkaarten en upload daarbij de bijhorende adressenlijst. Staat dit klaar in je mandje? Ga dan terug naar je Eigen collectie, kies opnieuw de kaart en doorloop nogmaals het bestelproces. Ditmaal kies je voor Pakket ontvangen en voor je het gewenste aantal in. De los bestelde kaarten zullen als pakket worden verstuurd op de door jouw gekozen verzendwijze.

 

Meerdere adressenlijsten 

Vaak zijn er meerdere rouwkaarten voor verschillende groepen mensen. Bijvoorbeeld een rouwkaart ter uitnodiging en een rouwkaart enkel ter kennisgeving. In dat geval kan je voor beide kaarten appart een eigen adressenlijst uploaden tijdens het bestelpoces. De adressen worden dan automatisch aan de juiste kaart gekoppeld. Let er hierbij zelf goed op dat je het juiste adressenbestand bij de juiste kaart upload! Wil je het overzichtelijk houden dan kan je eventueel per adressenlijst een losse bestelling plaatsen. Dit maakt voor de prijs geen verschil.

 

Als alle verzendwijzen niet toereikend zijn...

Soms is hoge spoed in combinatie met het ongelukkig vallen van bijvoorbeeld feestdagen of het weekend een reden om toch plaatselijk te willen drukken. In dat geval kan je er ook voor kiezen een digitaal drukbestand te kopen. Je ontvangt het bestand dan per e-mail waarmee je bij de plaatselijke drukkerij terecht kan. 

Wil je een digitale versie van de kaart voor digitale doeleinden nádat je een bestelling voor het drukwerk hebt gedaan bij Studio Bitterzoet? Neem dan even contact met ons op, dan sturen we kosteloos een pdf van de kaart toe!

 

Werkwijze Directe Rouwverzending

Kijk voor een uitleg van het bestelproces van onze rouwverzendservice bij 'Verzendservice'.

 

Feestagen

Tijdens feestdagen zijn er aangepaste productie- en bezorgtijden. Kijk voor meer informatie bij 'Bezorging'.

 

Andere vragen?

Neem gerust contact met ons op!