Studio Bitterzoet > Over Studio Bitterzoet

HET GEZICHT ACHTER STUDIO BITTERZOET


Mijn naam is Leny, getrouwd met Erik-Jan en samen zijn we gezegend met drie prachtige dochters; Esra, Mirre en Febe. Daarnaast heeft Jezus Christus een centrale plek in ons leven. Samen wonen we in het mooie Woerden, waar ik vanuit mijn ontwerpstudio aan huis Studio Bitterzoet run.

Na twee afgeronde opleidingen waarbij ik onder meer als grafisch vormgever ben afgestudeerd, ontdekte ik door de jaren heen mijn passie voor kaarten en papier. Mijn talent inzetten om mooie kaartjes te ontwerpen en daarmee mensen blij te maken geeft mij enorm veel vreugde.

De afgelopen jaren heb ik al vele geboortekaartjes mogen ontwerpen voor verwachtingsvolle, zwangere ouders. Maar tijdens deze periode kwam ook een andere realiteit op mijn pad. In onze omgeving maakten we van dichtbij mee hoe een kindje na 23 weken zwangerschap overleed. Ik had de eer om voor deze lieve, gebroken ouders een kaartje te mogen ontwerpen voor dit prachtige meisje.

Sindsdien heb ik steeds meer mogen ontdekken van de liefde, trots en schoonheid die hoort bij het ontvangen en verliezen van een leven dat je lief hebt. Twee tegenovergestelde werelden en toch zo verweven met elkaar. Voor beide wil ik iets kunnen betekenen: kaartjes, bij welkom heten & afscheid nemen. Hopelijk kan ik hierin iets betekenen voor jou!