Studio Bitterzoet > Over Studio Bitterzoet

HET GEZICHT ACHTER STUDIO BITTERZOET


Mijn naam is Leny, getrouwd met Erik-Jan en samen zijn we gezegend met drie prachtige dochters; Esra, Mirre en Febe. Daarnaast heeft Jezus Christus een centrale plek in ons leven. Sinds 2011 wonen we in het mooie Woerden vlakbij Utrecht, waar ik vanuit mijn ontwerpstudio aan huis Studio Bitterzoet run.

Na twee afgeronde opleidingen waarbij ik onder meer als grafisch vormgever ben afgestudeerd, ontdekte ik door de jaren heen mijn passie voor kaarten en papier. Mijn talent inzetten om mooie kaartjes te ontwerpen en daarmee mensen blij te maken geeft mij enorm veel vreugde.

De afgelopen jaren heb ik al vele geboortekaartjes en rouwkaarten mogen ontwerpen. In dit ondernemersproces heb ik een steeds meer mogen ontdekken over de liefde, trots en schoonheid die hoort bij het ontvangen en verliezen van een leven of persoon dat je lief hebt en ontdekt daar precies dáár mijn hart ligt. Twee tegenovergestelde werelden en toch zo verweven met elkaar, in liefde en verdriet. Voor beide wil ik iets kunnen betekenen: kaarten, bij welkom heten & afscheid nemen of daar waar het samenkomt. Hopelijk kan ik hierin iets betekenen voor jou!