Studio Bitterzoet > Uniek Kaartontwerp Op Maat

PERSOONLIJK KAARTONTWERP OP MAAT


Geen persoon en geen situatie is hetzelfde. Dat maakt geboorte- en rouwdrukwerk zo enorm persoonlijk!
Hebben jullie speciale wensen voor jullie kaartje en wil je graag dat ik voor jullie aan de slag ga met een uniek ontwerp helemaal op maat voor jullie gemaakt? Dan zet ik mij daar graag voor in!

 

Hoe gaat dat in zijn werk?

Voordat ik begin met ontwerpen heb ik natuurlijk eerst zoveel mogelijk informatie van jullie nodig. Via een ontmoeting bij mij in de ontwerpstudio, een telefonische afspraak of tekstueel per e-mail hoor ik graag wat jullie wensen en ideeën zijn. Het helpt mij enorm als daar ook beeldmateriaal bij zit en alvast de namen en teksten voor op het kaartje! Vergeet ook niet jullie wensen qua formaat en aantallen door te geven.

Aan de hand daarvan maak ik voor jullie een eerste ontwerpvoorstel en bijhorende offerte die ik toestuur per e-mail. Is het eerste ontwerp naar jullie wens en de offerte akkoord, dan kunnen we verder met het ontwerpproces en de wijzigingsrondes in gaan. De eerste 5 wijzigingsrondes zitten bij de prijs inbegrepen, hebben jullie er meer nodig dan reken ik een kleine meerprijs, maar meestal is 5 meer dan genoeg!

Zodra het ontwerp helemaal naar wens is maken we een proefdruk die wordt toegestuurd per post. Is het proefdrukkaartje ook helemaal naar wens dan staat het klaar om gedrukt te worden zodra dat zover is! Willen jullie tóch nog iets wijzigen dan kan dat natuurlijk.


Wat kost het?

- Het tarief voor een persoonlijk kaartontwerp op maat is € 220,- incl btw, dit is exclusief drukkosten en verzending.
- De 6e en elke volgende wijzigingsronde kost € 20,-.

 

Wat zijn de voorwaarden?

- Op elk ontwerp behoud ik auteursrecht. Dat betekent dat ik elementen uit het ontwerp nog een keer mag gebruiken in andere ontwerpen.
- Ik ben vrij om het kaartje (of foto's daarvan) te delen voor (eigen) promotiedoeleinden. Hierbij zal ik uiteraard privégegevens zoals jullie adres niet in beeld brengen. 
- Ik vermeld op subtiele wijze mijn naam (Studio-Bitterzoet.nl) achter op de kaart.
- Jullie zijn zelf verantwoordelijk voor eventuele type- en schrijffouten in het kaartje. Ik neem aangeleverde tekst letterlijk over, dus controleer dit zelf goed!
- Houd er rekening mee dat schermkleuren kunnen afwijken van drukkleuren! Om die reden maak ik ook altijd een proefdruk. Houd er echter ook rekening mee dat een proefdruk altijd marginaal kan afwijken van de gedrukte oplage (vooral als er een lange periode tussenzit). Ik zie er samen met de drukker op toe dat dit binnen een redelijke marge is.
- Ik ga ervan uit dat aangeleverde gedichtjes vrij zijn van auteursrecht of dat er toestemming is gegeven door de schrijver. Zo niet, dan ben je zelf aansprakelijk voor eventuele autreursrechtclaims. 
- Voor eventuele beschadiging of verlies van het pakket nadat ik het verzonden heb, ben ik niet aansprakelijk.
- Ik heb het recht om bij annulering de gemaakte kosten voor de betreffende opdracht in rekening te brengen.

Denk je dat ik wat voor jullie kan betekenen? Neem dan contact met mij op via info@studio-bitterzoet.nl voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.


Vraag een offerte aan >>

 

ONTWERPSERVICE


Willen jullie geen persoonlijk ontwerp op maat, maar wel gebruik maken van mijn ontwerpdiensten voor een bestaand kaartje uit de collectie? Dan kan dat natuurlijk ook! Voor kleine wijzigingen zoals een kleurwijziging, het omzetten van het kaartformaat of folie vraag ik niets extra's. Hebben jullie een wat groter ontwerpverzoek zoals bijvoorbeeld het toevoegen van een nieuwe illustratie of het bewerken van een foto dan vraag ik een ontwerpvergoeding van € 50,-. incl btw. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op over de mogelijkheden en wat het gaat kosten!